Carrosserie Garage Houman bekwaamt zich verder in smart repair technieken

  • Geplaatst op
Carrosserie Garage Houman bekwaamt zich verder in smart repair technieken

Vandaag mochten we Steven Houman en Kevin De Vroe van Carrosserie Garage Houman verwelkomen in de gebouwen van Dent & Car Repair in Sint-Gillis-Waas. Zij kwamen er de Smart Tools opleidingen glasreparatie, alsook koplamp herstelling volgen. Dent & Car Repair is een echte smart repair pionier en biedt dus de perfecte locatie om zich deze smart repair technieken eigen te maken. De cursisten staan er immers midden in de praktijk.
Carrosserie Garage Houman is een jong, dynamisch en modern bedrijf met een compleet service aanbod. Centraal staat de filosofie dat er steeds gezocht wordt naar de beste en goedkoopste oplossing. Op carrosserie niveau betekent dit dat zij zeer veel energie steken in smart repair technieken, waardoor zij meerijden in de kopgroep van het carrosserie gebeuren. Carrosserie Garage Houman is één van die bedrijven die gelooft in de reparatiecultuur, afstapt van de vervangingscultuur en zijn klanten een duurzame en kwaliteitsvolle oplossing biedt. Bovendien is het uitrustingsniveau van Carrosserie Garage Houman  state-of-the-art: zo beschikken zij ondermeer over een eigen R-M verflabo. 
Dus: een barstje of een sterretje in uw voorruit? Doffe koplampen? Voortaan kan u terecht bij Carrosserie Garage Houman in Hombeek (Mechelen).
Geïnteresseerd in smart repair? Neem een kijkje bij onze 'opleidingen'

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »