GlassCoat Paint Protection

GlassCoat Paint Protection

00.570
€62,50 Excl. btw
Producten voor Smart Repair, lakbescherming ...Meer informatie
  • Naast de in het oog springende presentatie van uw showmodellen bieden onze draaitafels ook de mogelijkheid tot 360° fotografie of tot het toegang verschaffen van uw wagen tot kleine en/of moeilijk toegangbare locaties.
  • Onze smart repairs worden uitgevoerd met ondersteunende produkten die weinig energie nodig hebben.
  • Bekijk nu ook onze 'velgreparatiesystemen'. Nieuwe CNC-machine beschikbaar!

Productomschrijving

  • Artikelnummer:00.570

Lakbescherming

HBC System stelt nu een revolutionaire technologie voor onder de naam GlassCoat, een keramisch hars die, eens aangebracht op de lak, uw wagen beschermd tegen de milieuomstandigheden die niet gedekt worden door fabrieksgarantie.

Glasscoat is een transparante vloeistof die gebruikt wordt bovenop de vernislaag van uw wagen.

In tegenstelling tot de traditionele ‘waxen’ en ‘afdichtmiddelen’ die een aparte laag vormen, polymeriseert GlassCoat en vormt een verbinding met de vernislaag. Het eindresultaat is een heldere en extreem duurzame keramische laag met een zodanig sterke hechting die niet te verwijderen is met organische oplosmiddelen.

Lakbescherming die makkelijk in gebruik is en beschermend werkt tegen beschadigingen veroorzaakt door  carwash, zure regen en vogeluitwerpselen gedurende 7 jaar!

Part no. 00.570  GlassCoat

 

Onderstaande bedrijven gebruiken dagdagelijks onze producten. U kan steeds bij hen terecht voor informatie en referenties: www.uitdeuken.be, www.motorhomerepair.be

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags