Leather Guard

Leather Guard

00.941
€23,70 Excl. btw
Gereedschap en producten voor Smart Repair, interieurherstellingen, basiskleuren voor plastic, leder en vinylherstellingen, smart repair center. ...Meer informatie
  • Naast de in het oog springende presentatie van uw showmodellen bieden onze draaitafels ook de mogelijkheid tot 360° fotografie of tot het toegang verschaffen van uw wagen tot kleine en/of moeilijk toegangbare locaties.
  • Onze smart repairs worden uitgevoerd met ondersteunende produkten die weinig energie nodig hebben.
  • Bekijk nu ook onze 'velgreparatiesystemen'. Nieuwe CNC-machine beschikbaar!

Productomschrijving

  • Artikelnummer:00.941

HBC LEATHER GUARD (LEATHER PROTECTION CREAM) Part no. 00.941 Leather guard - 250ml.

HBC lederbescherming is een watergedragen beschermingslaag voor alle ledersoorten, met uitzondering van nubuck en suede. HBC lederbescherming beschermt tegen olie, water en vlekken op alcoholbasis, alsook tegen alle dagelijkse verontreinigingen. Het houdt het leder ook soepel en zacht en voorkomt bij regelmatig gebruik ook dat het leder uitdroogt.

Wij raden aan het leder elke 6 maanden te reinigen en te beschermen. Analine leder wat bloodgesteld wordt aan zwaarder gebruik moet regelmatiger en intensiever behandeld worden.

Handleiding

1. Goed schudden voor gebruik

2. Test op een niet-zichtbare plaats

3. Breng de HBC lederbescherming aan meet een zachte schone doek en verspreid het zorgvuldig

4. Laat het ca. 30 minuten drogen

5. Wrijf het oppervlak na met een schone droge doek

Onderstaande bedrijven gebruiken dagdagelijks onze producten. U kan steeds bij hen terecht voor informatie en referenties: www.uitdeuken.be, www.motorhomerepair.be, www.velgreparatie.be

 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags