Plastic, Leather & Vinyl System B1
Sale

Plastic, Leather & Vinyl System B1

00.525
€732,00 €715,00 Excl. btw
Gereedschap en producten voor Smart Repair, interieurherstellingen, smart repair center, krasjes, gaatjes. ...Meer informatie
  • Naast de in het oog springende presentatie van uw showmodellen bieden onze draaitafels ook de mogelijkheid tot 360° fotografie of tot het toegang verschaffen van uw wagen tot kleine en/of moeilijk toegangbare locaties.
  • Onze smart repairs worden uitgevoerd met ondersteunende produkten die weinig energie nodig hebben.
  • Bekijk nu ook onze 'velgreparatiesystemen'. Nieuwe CNC-machine beschikbaar!

Productomschrijving

  • Artikelnummer:00.525

Kunststof, leder en vinyl Systeem B1

Het vinden van de juiste lijm of vulmiddel is vaak een probleem voor de hersteller

HBC systeem B1 is een reparatiesysteem voor kunststof leder en vinyl en maakt het mogelijk om hard en zacht kunststof te herstellen, zowel interieur als exterieur. Denk hierbij aan bumpers, dashboards, leder en vinyl onderdelen.

Het systeem bevat alle benodigde gereedschappen en producten om een reparatie uit te voeren van begin tot eind. De verschillende lijmen en vulmiddelen zijn ondermeer een speciaal ontwikkelde smeltlijm, een lijm-vulmiddel voor hard kunststof met aktivator en 2 lijmtypen voor hard en flexibel kunststof.

Kunstsof, leder en vinyl Systeem B1 wordt compleet geleverd met reinigingsmiddel, primer, verstevigingsmaterialen en gereedschappen waarmee het mogelijk is kunststof, leder en vinyl delen te repareren. Maak een kopie van de structuur voor een perfect eindresultaat!

Systeem B1 omvat het complete assortiment lijmen van een zogenaamde smeltlijm met een zeer fijne structuur tot een zachte, flexibele of een harde lijm voor bumpers, dashboards en glasvezel delen op caravans, boten en bedrijfswagens.

Onderstaande bedrijven gebruiken dagdagelijks onze producten. U kan steeds bij hen terecht voor informatie en referenties: www.uitdeuken.bewww.motorhomerepair.be

 Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags