Polished aluminium rim repair System E3

Polished aluminium rim repair System E3

00.551
€461,00 Excl. btw
Velgreparatie, velgen herstellen, velgen repareren, diamond cut herstellen, krassen of oxydatie op velgen, stoeprandschade, diamond cut en black chrome velgherstel. ...Meer informatie
  • Naast de in het oog springende presentatie van uw showmodellen bieden onze draaitafels ook de mogelijkheid tot 360° fotografie of tot het toegang verschaffen van uw wagen tot kleine en/of moeilijk toegangbare locaties.
  • Onze smart repairs worden uitgevoerd met ondersteunende produkten die weinig energie nodig hebben.
  • Bekijk nu ook onze 'velgreparatiesystemen'. Nieuwe CNC-machine beschikbaar!

Product omschrijving

  • Artikelnummer:00.551

 Polishing repair system

- Aluminium velgen

- Motoronderdelen

- Polijsten van alle soorten aluminium

- Kunststof koplampen

Vanaf nu is het mogelijk krassen en kleine beschadigingen aan aluminium velgen te herstellen tegen een lage kostprijs op een effectieve manier. De kostprijs is natuurlijk afhankelijk van de afmeting van de schade, maar één ding is zeker: velgenreparatie is winstgevend.

Het systeem is compleet incl. vulmiddelen en kleuren in spuitbus voor de meest voorkomende velgtypen.

Na het aanbrengen van de kleur wordt er een laag blanke lak aangebracht voor een perfecte finish.

Polijstsysteem voor aluminium velgen, voor de nieuwste trend; gepolijste aluminium velgen.

U komt deze tegen zowel op nieuwe auto’s als in de aftermarket. Met behulp van dit systeem kunt u allerlei kleine schades zoals krassen, stoeprandschades e.d. herstellen aan gepolijste alumnium velgen, motorframes en andere aluminium delen.

Het is een uiterst gebruiksvriendelijk systeem, de gebruiker heeft geen speciale training nodig om te starten met deze reparatiemethode, het goed doornemen van de handleiding volstaat.

Er zijn uiteraard limieten aan de reparaties zoals zware schades, speciale coatings e.d. Na het behandelen van het oppervlak wordt er een laag blanke lak aangebracht voor een perfecte finish.


Onderstaande bedrijven gebruiken dagdagelijks onze producten. U kan steeds bij hen terecht voor informatie en referenties: www.velgreparatie.be

 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags