Zandstraal cabine voor velgen met automatische afzuiging

01.002
€8.499,00 Excl. btw
Zandstraal cabine voor velgen met automatische afzuiging ...Meer informatie
  • Naast de in het oog springende presentatie van uw showmodellen bieden onze draaitafels ook de mogelijkheid tot 360° fotografie of tot het toegang verschaffen van uw wagen tot kleine en/of moeilijk toegangbare locaties.
  • Onze smart repairs worden uitgevoerd met ondersteunende produkten die weinig energie nodig hebben.
  • Bekijk nu ook onze 'velgreparatiesystemen'. Nieuwe CNC-machine beschikbaar!

Productomschrijving

  • Artikelnummer:01.002

De Wheelblaster: De nieuwe Smart Tools zandstraalcabine, ontworpen voor de professionele gebruiker.

Efficiëntie, betrouwbaarheid en kwaliteit; drie sleutelfactoren waaraan elk Smart Tools product of toestel dient te voldoen. Zo ook de nieuwe Wheelblaster, een ergonomische zandstraalcabine, die zoals heel ons gamma, voldoet aan de hoogste eisen.

Intelligente ergonomie

De Wheelblaster is ontworpen met de professionele gebruiker in gedachten. Het manipuleren van zware aluminium wielen tijdens het laden van de machine, de hoofdoorzaak van onder meer rugblessures en beroepsziekten op langere termijn, wordt volledig geëlimineerd dankzij het eenvoudig te bedienen laadsysteem. Dit bestaat uit een as waarop het wiel gemonteerd kan worden en een stevige circulaire steun die het geheel op zijn plaats houdt. Het laadsysteem kan volledig uit de machine gekanteld worden in een verticale positie, waardoor het wiel eenvoudig op de as te tillen is. Vervolgens wordt de lader terug in de machine gekanteld, waardoor het wiel een horizontale positie inneemt, klaar voor bewerking.

Gebruiksvriendelijk en efficiënt

Ook wat gebruiksgemak betreft beantwoordt de Wheelblaster aan de hoogste eisen. De deur van de cabine kan volledig geopend worden, zodat deze maximaal toegankelijk is.

Bovendien is de cabine uitgerust met twee extra grote armsgaten waardoor de bewegingsvrijheid tijdens het werkproces optimaal is. Het grote voordeel van twee armsgaten is dat het wiel met één hand geroteerd kan worden, terwijl de andere het gereedschap bedient, wat de precisie en de kwaliteit van het geleverde werk ten goede komt. Tevens maakt dit de cabine geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers.

De Wheelblaster beschikt over een comfortabele en efficiënte bedieningspedaal over de gehele breedte van het toestel. Dit stelt de gebruiker in staat de uitstoot van de spuitmond perfect te controleren.

Optimale zichtbaarheid

Om hoogkwalitatief werk af te leveren moet de gebruiker een perfect zicht hebben op het te bewerken object. In de in hoogkwalitatief staal uitgevoerde cabine is een groot raam gemonteerd, dat samen met een krachtig verlichtingssysteem en een zeer efficiënt ventilatiesysteem zorgt voor een perfecte zichtbaarheid. Dit ventilatiesysteem scheidt de zandkorrels van het stof, waardoor er steeds schoon zand uit spuitmond komt. Het stof wordt opgevangen in een reservoir, zodat de omgeving steeds stofvrij blijft.

Van fijn zandstralen tot het zwaardere werk

Het geavanceerde zandstraalsysteem, standaard ingebouwd in de Wheelblaster, biedt de gebruiker een waaier aan mogelijkheden. Of het nu gaat over het verwijderen van hele verflagen met een grovere korrel of het fijn zandstralen om het oppervlak voor te bereiden op het lakken; geen taak is onmogelijk voor dit performante toestel. De eenvoudig te bedienen, uiterst beweegbare spuitmond laat de gebruiker toe heel precies te werken. Geen deel is onbereikbaar, zelfs tussen de spaken kan nauwkeurig gewerkt worden.

Opties op maat van de klant

Voor de gebruiker die regelmatig velgen dient te bewerken tot op het naakte metaal is er optionele apparatuur beschikbaar. Deze toestellen kunnen heel wat tijd besparen bij het zwaardere werk. Er is onder meer een hogedruk spuitsysteem leverbaar. Het verschil met het basissysteem is dat het zand onder druk wordt gebracht in een drukvat, waardoor een heel krachtige straal gegenereerd wordt. Bij behandelingen onder hogere druk komen er naast stof eveneens grotere deeltjes vrij, die niet door het basis ventilatiesysteem gescheiden worden. De optionele Cyclone Separator haalt ook deze zwaardere deeltjes uit het zand, waardoor niet enkel de perfecte zichtbaarheid behouden blijft; ook de kwaliteit van het geleverde werk wordt geoptimaliseerd.

Smart Tools: “Repair not replace”

“Repair not replace”; dit is de basisfilosofie van Smart Tools Bvba. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in hoogkwalitatieve producten en gereedschappen betreffende Smart Repair en Paintless Dent Repair. Ons gamma werd speciaal ontworpen voor het herstellen van deuken, beschadiging van lakwerk, velgen, plastic, leder, chroom, vinyl en glas. Bovendien kan u bij ons terecht voor opleidingen en consultancy. In ons opleidingscentrum kan u de nieuwste technieken aanleren door middel van theoretische lessen en praktijkoefeningen met 'live' autoherstellingen.


Technische specificaties

Hoogte1750mm/ Diepte: 1200mm/ Breedte: 990mm
Suction Feed: 4,8mm [email protected]/27CFM
Pressure Feed: 8mm [email protected]/45CFM
Strip Back to Raw Metal: Pressure Feed: 5mm [email protected]/40CFM 

Wil u meer weten? Contacteer ons vrijblijvend of kom eens langs in onze showroom...

Onderstaande bedrijven gebruiken dagdagelijks onze producten. U kan steeds bij hen terecht voor informatie en referenties: www.velgreparatie.be 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags